Crédit Agricole banka na 88. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu

 

Crédit Agricole banka i ove godine učestvuje na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu koji će biti održan od 18. do 24. septembra 2021. a na kom će predstaviti niz pogodnosti namenjenih poljoprivrednicima.

Na štandu Crédit Agricole banke u Hali 1 Novosadskog sajma posetioci će moći da se upoznaju sa specijalnim proizvodima, sajamskim uslovima i pogodnostima za agrobiznis koje je Banka pripremila, kao i sa kompletnom ponudom finansijskih usluga Banke.

Banka i ove godine ima konkurentne uslove finansiranja za nabavku poljoprivrednog zemljišta, mehanizacije, repromaterijala, opreme, poslovnih objekata, sistema za navodnjavanje, plastenika, staklenika i drugih osnovnih sredstava neophodnih za poljoprivrednu proizvodnju.

-Više od deset godina aktivno učestvujemo na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu, što dodatno svedoči o našoj posvećenosti razvoju ovog sektora toliko važnog za domaću privredu. Ne radimo samo na razvoju inovativnih proizvoda i usluga, već pratimo naše klijente u lancu poljoprivredne proizvodnje, od farmera, prehrambene industrije, dobavljača opreme i repromaterijala.  Zadovoljstvo naših klijenata takvim personalizovanim pristupom evidentno je kroz stalan rast našeg tržišnog učešća, koje sada prevazilazi 20%, ističe Jelena Pavlović, član Izvršnog odbora Crédit Agricole banke odgovorna za korporativnu i agro diviziju.

Crédit Agricole jedna je od 10 najvećih bankarskih grupacija u svetu, koja strateški podržava poljoprivrednu proizvodnju. Prioritet CA je izvrsnost u radu sa klijentima što znači pružanje najbolje moguće usluge za više od 16.000 poljoprivrednih domaćinstava, malih, srednjih i velikih preduzeća, kao i podršku srpskoj ekonomiji, posebno u poljoprivrednom sektoru koji je jedan od njenih stubova rasta.

 

Za više informacija:

Raško Tomašević

Jovana Naumovski

064/ 83 63 552

Ostavite komentar