Konferencija EkoKon – sva lica klimatskih promena početkom novembra

Udruženje Ekogeneza, poznto po aktivnostima kroz portal EkoBlog i podkast EkoPod, u saradnji sa udruženjem Dete – zaštitnik planete prvi put ove godine organizuje EkoKon, multidisciplinarnu konferenciju koja mladima pruža mogućnost da sa drugima podele svoj rad, rezultate i kreativnost. Konferencija pod imenom EkoKon – Sva lica klimatskih promena koja će biti održana početkom novembra, za cilj ima da prikaže klimatske promene iz raznih uglova, kako kroz naučni rad tako i kroz umetnost, objavljeno je na sajtu Eko List.

Klimatske promene su tema koja bi trebalo da interesuje svakoga, bez obzira na delatnost kojom se bavi ili interesovanja koja neguje. U skladu sa tim, EkoKon pruža priliku da se mladi uključe u proces podizanja svesti o uticaju čoveka na ubrzavanje promena klime učešćem u nekom od četiri konkursa:

-Akademski konkurs

-Literarni konkurs

-Likovni

-Foto-konkurs

Prijava za konkurse biće otvorena do 30. septembra.

Detaljno o prijavama i propozicijama za pojedinačne konkurse možete pročitati na sajtu: www.ekokon.ekogeneza.org   ili nam pišite na info@ekogeneza.org

Projekat EkoKon – Sva lica klimatskih promena sprovodi udruženje Ekogeneza u saradnji sa udruženjem Dete – zaštitnik planete uz finansijsku podršku Ministarstva zaštite životne sredine.

Ostavite komentar