Novosadski sajam: „Najbolji u 2020“

Najuspešnijima na ocenjivaju kvaliteta uručena su priznanja u robnim grupama: Prozvodi na bazi lekovitog bilja; Jestiva ulja i slični proizvodi, konzumna jaja; Semenski materijal biljne proizodnje, kao i Proizvodi na bazi žita i brašna. Ocenjivanje kvaliteta proizvoda i usluga ove godine je organizovano pod nazivom “Najbolji u 2020”.

Veliki šampionski pehar i zvanje Apsolutnog šampiona, za vrhunski kvalitet i širok asortiman pekarskih proizvoda poneo je Don Don sa Novog Beograda. U istoj robnoj grupi – Proizvodi na bazi žita i brašna, Zanatska radnja Stanić NM, Aranđelovac, nosilac je Srebrnog šampionski pehara, dok su Pehar Novosadskog sajma osvojili Žitosrem Inđija, DPS Klas Group u Šapcu i novosadska ILI Kompani.

Institutu za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad osvojio je Veliki šampionski pehar za izuzetan kvalitet i širok asortiman semenskog materijala žita, industrijskog i krmnog bilja. U robnoj grupi semenski materijal biljne proizvodnje dobitnik Srebrnog šampionskog pehara je Al Dahra Srbija DOO – Agroseme, Beograd, za izuzetan kvalitet semenskog materijala žitarica.

Sinefarm, Beograd, nagrađen je Velikim šampionskim peharom za vrhunski kvalitet i širok asortiman proizvoda na bazi lekovitog bilja.

Jaje Produkt sa Čeneja je za vrhunski kvalitet svežih konzumnih jaja ponelo Veliki  šampionski  pehar.

Ostavite komentar