Vi pitate, mi odgovaramo – Kako do stručnog časopisa „Voćarstvo Vinogradarstvo“?

„Agroportal – znanje je moć“ nedavno je obajvio tekst pod naslovom „Mere i metode zaštite od mraza u voćnjaku“ čiji autor je prof. dr Nenad Magazin sa Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu. Ovaj tekst prvobitno je objavljen u časopisu „Voćarstvo Vinogradarstvo“, a značajan broj naših čitalaca pitao nas je kako da dođu do ovog eminentnog stručnog izdanja.

Prenosimo odgovor koji smo dobili:

Časopis „Voćarstvo Vinogradarstvo“ izdaje Društvo voćara Vojvodine i namenjen je članovima ovog društva. Članarina na godišnjem nivou za fizička lica iznosi 1000, a za pravna lica 3000 dinara. Svako ko uplati članarinu dobija časopis koji se šalje na kućnu adresu ili adresu firme.

Svi članovi dobijaju i poziv za tradicionalno Savetovanje voćara koje se održava u decembru (nažalost s obzirom na novonastalu situaciju prošle godine nije održano).

Takođe, ukoliko je članovima potrebna potvrda, uverenje da su članovi Društva voćara Vojvodine, koja se često traže kod prijavljivanja na konkurse raspisane od strane Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo,  mogu je dobiti.

Takođe, novim članovima mogu se poslati i primerci časopisa od predhodne godine, bez doplate.

Sve informacije možete dobiti putem e-mail adrese: drustvovocara@gmail.com

Ostavite komentar