CROAGRO, međunarodni sajam poljoprivrede u Zagrebu od 1. do 4. decembra

 

U zajedničkom terminu od 1. do 4. decembra na Zagrebačkom velesajmu održat će se CROAGRO, međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije i Sajmovi hrane i zdravog življenja.

 

 

ČITAJTE I: Slovenija: Od 20. do 25. avgusta u Gornjoj Radgoni 60. Međunarodni poljoprivredni Sajama Agra

 

 

U doba ubrzanog razvoja tehnoloških inovacija kao i sve zahtevnijeg tržišta i rastuće konkurencije, cilj sajma je okupiti i prezentovati visokotehnološke proizvode i usluge svih relevantnih subjekata u sektoru poljoprivrede i prehrambene industrije uz B2B susrete i razmenu iskustava i znanja.

Program izlaganja sajma CroAgro obuhvata poljoprivrednu mehanizaciju i opremu, mašine i opremu za obradu, konzerviranje te skladištenje nakon berbe, kao i seme, sadni materijali i zaštitu bilja.

Posetioce, uz izlagački segment, očekuju propratne manifestacije promotivnog, prodajnog i kongresnog karaktera na više od 20.000 kvadratnih metara zatvorenog paviljonskog prostora. Sajam će se održati u 9 međusobno povezanih i grejanih paviljona.

U istom terminu održavaju se i Sajmovi zdravog življenja, centralno nacionalno događanje na temu hrane, zdravog života i povratka prirodnoj ravnoteži komplementarnim pristupima s naglaskom na zdrav život, povratak prirodi i održivom načinu života. Uz izložbeni deo, sajam prate stručni skupovi i konferencije na aktualne teme.

Na više lokacija održaće se brojna zanimljiva i edukativna predavanja, seminari, kongresi, prezentacije i radionice. Izlagački segment obuhvata tri osnovna tematska područja: Organica/APItera; Kronoplja i Alterna.

 

 

Zaprati Agroportal znanje je moć na Instagramu 
Lajkuj Agroportal znanje je moć na Facebooku

Partner Sajmova hrane i zdravog življenja – HUPED će i ove godine organizovati sada već 14. međunarodni kongres na temu: „Naučni dokazi u nekonvencionalnoj medicini“ na kojem će naučnici i stručnjaci iz celoga sveta izložiti svoja istraživanja i iskustva iz ovoga područja.

Više informacija možete pronaći na www.zv.hr i na društvenim mrežama Zagrebačkog velesajma.

Ostavite komentar