Marketing

AgroPortal Vam poručuje da je znanje moć.

Zbog toga se bavimo najaktuelnijim temama u oblasti agrara. Na našem online portalu možete čitati o primarnoj proizvodnji,  preradi, inovacijama, novim tehnologogijama, organskoj proizvodnji, zadrugarstvu, selu i ljudima koje je selo iznedrilo, mogućnostima koje nudi turizam, zaštiti životne sredine, očuvanju zdravlja. Sve to kroz reportaže koje prikazuju primere dobre prakse ali i ukazuju na teškoće koje prate pojedince, porodice i kolektive koji se bave nekom od ovih delatnosti. Nastojimo i da vas pravovremeno informišemo o aktuelnoj agrarnoj politici kroz rubrike Vesti i Konkursi i programi. Deo svog prostora izdvojili smo i za publikacije koje mogu biti zanimljive našoj čitalačkoj publici. Zdrav čovek je najbogatiji čovek i zbog toga u rubrici Zdravlje nudimo tekstove iz oblasti narodne medicine ali i one čiji autori su lekari različitih specijalizacija.

Upravo zbog široke lepeze naših tekstova AgroPortal je idealan prostor za oglašavanje i predstavljanje Vaših proizvoda i usluga.

Portal je prilagođen široj populaciji, a posebno pojedincima i kolektivima koji se aktivno bave poljoprivrednim poslovima.

Moderna internet platforma unapređena je sistemom za lako rukovanje portalom, prilagođena je pametnim – smart uređajima, koji su danas zastupljeni u svim domaćinstvima.

Za Vas radimo

  • Postavljanje banera na portalu u različitim dimenzijama “px”.
  • Brendiranje portala
  • Objavljivanje promotivnih PR tekstova
  • Promociju proizvoda/usluga u tekstovima u rubrikama koje se nalaze na AgroPortalu
  • Promociju na našim društvenim mrežama – Facebook, Twitter, Instagram.

Ostavite odgovor