Nova KiTeh brošura za 2024. godinu

 

Kompanija KITE DOO se, na zadovoljtvo korisnika, repozicionirala od ponuđača samo pogonske i priključne mehanizacije u ponuđača tehnologije.

Sada nudi zaokruženo rešenje, čija primena upravo obezbeđuje ekonomski i energetski efikasniju poljoprivrednu proizvodnju i omogućava željeni rast.

 

 

ČITAJTE I: KITE Tehnologije: Koncept varijabilnog đubrenja

 

 

 

Današnju poljoprivredu sve je teže zamisliti bez korišćenja sofisticirane tehnologije, uređaja i sistema koji omogućavaju poljoprivrednicima profitabilnije, efikasnije, sigurnije i ekološki prihvatljivije poslovanje.

Foto: KITE DOO

Kompanija KITE DOO ulaže napore u kreiranje novih proizvodnih tehnologija, kombinujući konvencionalne tehnološke metode sa inovativnim informacionim tehnologijama i savremenim načinima monitoringa useva.

Foto: KITE DOO

Kako bismo Vas upoznali sa svim uslugama koje ova kompanija pruža u domenu precizne poljoprivrede, predstavljamo novu KiTeh brošuru za 2024. godinu.

 

KiTeh brošuru možete pogledati OVDE.

 

Cilj razvoja novih tehnologija je rešavanje kompleksnih zahteva poljoprivrednih proizvođača kao i usaglašavanje sa zahtevima o održivoj poljoprivrednoj proizvodnji.

 

 

Zaprati Agroportal znanje je moć na Instagramu 

Lajkuj Agroportal znanje je moć na Facebooku

 

 

Odeljenje “KITE TEHNOLIGIJE – KiTeh” pruža svoj maksimum da se donesu zaključci i načini izvršenja optimizacije agronomskih inputa – energije i vremena.

Foto: KITE DOO

Cilj je podizanje proizvodnja na viši tehnološki i agronomski nivo uz pretvaranje podataka dobijenih sa terena u agronomske informacije koje će voditi donošenju ispravnih odluka.

Izvor: KITE DOO

Foto: KITE DOO