Rok za podnošenje prijava za projekat „50:40:10” do 15. marta

 

Prijave za Treći javni poziv za utvrđivanje prava na korišćenje bespovratnih sredstava u okviru Projekta konkurentne poljoprivrede Srbije, poznatijeg kao „50:40:10” mogu da se podnesu do 15. marta.

 

ČITAJTE I: Počela isplata po hektaru, produžen rok za prijavu do 1. aprila

 

 

-U poteklih nekoliko dana, detektovali smo poteškoće prilikom ulaska na softversko rešenje (aplikaciju) za podnošenje prijava za Treći javni poziv, koja se nalazi na sajtu Projekta konkurentne poljoprivrede Srbije (www.scap.rs). Upravo radimo na otklanjanju svih uzroka poteškoća, i nadamo se brzoj normalizaciji pristupa aplikaciji a time i podnošenja prijava, navedeno je na sajtu Projekta konkurentne poljoprivrede.

U skladu sa uslovima javnog poziva, ali i novonastalom situacijom, podnošenje prijava za treći javni poziv koje je omogućeno do 29. februara, biće produženo za vremenski period od 15 dana, odnosno biće omogućeno do petka, 15. marta, stoji na sajtu.

 

Zaprati Agroportal znanje je moć na Instagramu 

Lajkuj Agroportal znanje je moć na Facebook 

 

 

 

 

Poziv je namenjen agregatorima – preduzetnicima, privrednim društvima i zemljoradničkim zadrugama koje se bave otkupom proizvoda primarnih poljoprivrednih proizvođača, skladištenjem, doradom, preradom i plasmanom na tržište…

Ukupna vrednost ovog poziva je 750 miliona dinara, a vrednosti investicija za korisnike mogu iznositi od 25.000 do 400.000 evra. Od toga je bespovratno od 12.500 do 200.000 evra.