Sve o traktorima 2. decembra na novosadskom Poljoprivrednom fakultetu

Na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu 2. decembra biće održan 29. naučno-stručni skup Pravci razvoja traktora i obnovljivih izvora energije – JUMTO 2022.

 

 

ČITAJTE I: Zahtev za nultom kontrolom za učešće na konkursima

 

 

 

Na ovogodišnjem skupu predavanja po pozivu biće posvećena stanju i potrebama opremanja poljoprivrednim mašinama, kao i o stanju u agroindustriji. Akcenat će biti na novitetima prikazanim na nedavno održanom sajmu EIMA International u Bolonji kao i na trendovima razvoja poljoprivredne tehnike. Sve to s osvrtom na najsavremenija rešenja koja se primenjuju na traktorima, kao i traktorima pobednicima takmičenja Tractor od the Year 2023. Na skupu će se govoriti i o subvencionisanoj nabavci zaštitnih ramova za traktore IMT.

Organizatori su Naučno društvo za pogonske mašine, traktore i održavanje JUMTO, Departman za poljoprivrednu tehniku Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu, a organizacija skupa realizuje se u saradnji sa Poslovnim udruženjem uvoznika i izvoznika poljoprivredne mehanizacije, Agencijom za bezbednost saobraćaja, Akademijom inženjerskih nauka i Inženjerske komore Srbije.

 

 

Zaprati Agroportal znanje je moć na Instagramu 
Lajkuj Agroportal znanje je moć na Facebooku

 

 

Početak 29. naučno-stručnog skup Pravci razvoja traktora i obnovljivih izvora energije – JUMTO 2022 zakazan je za 10 časova.