Vredni pokloni na jubilarnom Poljoprivrednom sajmu

 

Pripreme za jubilarni, 90. međunarodni poljoprivredni sajam su uveliko počele. Generalni sponzor priredbe je GLOBOS osiguranje, Zemlja partner je Italija, Zlatni sponzor je Al dahra, a Banka partner – Banka Poštanska štedionica.

 

Tradicionalno, za posetioce sa kupljenim ulaznicama organizuje se Poklon-igra, a ove godine darodavci su pripremili pet poklona.

 

 

ČITAJTE I: Međunarodni poljoprivredni sajam nekad i sad

 

 

 

AGROPANONKA MTZ FINKE DOO će pokloniti traktor Belarus model 820 i HMS rasipač mineralnog đubriva model A1000, kompanija KITE DOO poklanja traktor JOHN DEERE 5045D, a MBV četvrorednu pneumatsku sejalicu OZDUMAN i prskalicu BADILLI zapremine 600 litara.

 

Zaprati Agroportal znanje je moć na Instagramu 

Lajkuj Agroportal znanje je moć na Facebooku

 

 

 

Cena pojedinačne karte je 700 dinara. Ulaznice za grupnu posetu (najmanje 15 osoba) je 500 dinara.  Za kolektivne posete đaka i studenata, decu od 7 do 14 godina i za penzionere, dnevna karta košta 350 dinara.  Za ovakve posete neophodno je dostaviti najavu sa brojem posetilaca – na memorandumu udruženja, zadruge, škole ili fakulteta, sa pečatom i potpisom ovlašćenog lica.

Poljoprivredni sajam će biti priređen od 20. do 26. maja na zatvorenom i otvorenom delu Sajmišta i u Kongresnom centru “Master“.