Zagrebački velesajam: CroAGRO od 30. 11. do 3. 12. 2023

 

Projektni tim međunarodnog sajma poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije – CroAGRO, u punom je zamahu s’ pripremama središnjeg hrvatskog događanja u poljoprivredi. U devet paviljona Zagrebačkog velesajma okupiće se sve najbolje u poljoprivredi.

 

 

ČITAJTE I: Raspisan javni poziv za dodelu zaštitnih ramova za traktore

 

 

Za četverodnevni CroAGRO, od 30. 11. do 3. 12. 2023., već je iskazan veliki interes široke i poslovne publike, naročito zbog nezamenjivih B2B susreta. Očekuje se oko 25.000 posetilaca. Sajam se priprema prema standardima eminentnih međunarodnih organizatora.

Vrhunski uslovi za izlaganje poput mogućnosti dopreme izlagačkih eksponata kroz teretne ulaze u paviljone, do odabira termina, održavanja sajma, tokom kojeg miruju poljoprivredni radovi, samo su neki od elemenata zbog kojih se izlagači rado odazivaju na sajam kakav poljoprivreda zaista zaslužuje!

Posetioce i ove godine, između ostalog, očekuju brojne premijere poljoprivredne mehanizacije, zatvoreni, uređeni i grejani paviljoni, ali i istovremeno održavanje Sajmova hrane i zdravog života.

Sajamski popusti, brojne degustacije, zanimljiv propratni program, prezentacije, edukacije, radionice, jedna ulaznica za dva međunarodna sajma – može li bolje?!

Izdvajamo i važne konferencije i skupove o aktualnim temama s ovog područja od mogućnosti dobijanja podsticaja do navodnjavanja, o primeni inovacija i visoke tehnologije te promocije zanimanja u poljoprivredi.

 

 

Zaprati Agroportal znanje je moć na Instagramu 

Lajkuj Agroportal znanje je moć na Facebooku

 

 

 

 

Sve će se održavati pod pokroviteljstvom Odbora za poljoprivredu Hrvatskog sabora,  Ministarstva poljoprivrede RH i Grada Zagreba, te partnera: Hrvatska poljoprivredna komora, Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu, Agronomski fakultet iz Zagreba, Fakultet agrobiotehničkih znanosti iz Osijeka i Hrvatska zajednica županija.

Više informacija: https://www.zv.hr/sajmovi-7/croagro/posjetitelji-2753/o-sajmu-2759/2759

Fb: https://www.facebook.com/profile.php?id=100094565820044

Izvor: Zagrebački velesajam