BEOGRADSKI SAJAM: Od 17. do 20. juna Međunarodni sajam hortikulture BeoPlantFair

U Hali 3 i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma, od srede 17. do subote 20. juna 2020. godine održaće se najmirisnija sajamska manifestacija – 25. Međunarodni sajam hortikulture BeoPlantFair. Ovogodišnji slogan je „Bašta u srcu grada“.

Kako kažu organizatori, tako potreban doživljaj za oko i dušu, obogaćen sa još tri tematske izložbe – 23. Izložba lekovitog bilja i preparata od meda Darovi prirode, 8. Izložba baštenskih i parkovskih mašina i prateće opreme MotoPlantExpo i 4. Izložba organske proizvodnje Organic Fest.

BeoPlantFair već godinama je zaštitni znak prolećnog sajamskog kalendara, cvetni događaj koji okuplja ljubitelje prirode, zelenila i raznovrsnog cveća i donosi savremen pogled na estetiku življenja u skladu sa prirodom. Ovaj povratak u normalne životne i društvene tokove, prilika je da se još jače i čvršće povežemo sa prirodom, njenim blagodetima i plodovima. Sajam hortikulture upravo je mesto inspiracije i ideja za uređenje terasa, balkona, bašti i ozelenjavanje vrtova – navedeno je u saopštenju organizatora.

Na sajmu će, direktno od proizvođača, moći da se izaberu i kupe  sadnice cveća, četinara i ukrasnog bilja, kaktusa, sezonskog cveća, začinskih i aromatičnih biljaka.

BeoPlantFair je tradicionalno odlična prilika za sve male proizvođače i domaćinstva da izađu izvan lokalnih tržišta i uspostave nove kontakte u prilog budućih saradnji.

Pokrovitelj manifestacije je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Ulaz za posetioce je besplatan.

Ostavite komentar