DEVETI KONKURS NLB BANKE: Milion i po dinara za zdrave ideje

NLB banka Beograd objavila je početak devetog konkursa NLB organik, u okviru kojeg će i ove godine nagraditi tri najbolja projekta novčanom nagradom u ukupnom iznosu od milion i po dinara. Konkurs je otvoren od 27. maja do 31. jula, a pravo učešća imaju individualni poljoprivredni proizvođači s registrovanim poljoprivrednim gazdinstvom koji su sertifikovani ili u procesu sertifikacije za organsku proizvodnju, uključujući i proizvođače koji poseduju grupni sertifikat, odnosno ugovor sa organizatorom proizvodnje. Projekti se dostavljaju poštom, na adresu NLB banke Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 165v, s naznakom “Konkurs za najbolje projekte organske proizvodnje i prerade hrane” ili elektronskim putem na adresu: organic@nlb.rs.

NLB banka će tri autora projekata proceni najboljim, nagraditi iznosom od po 500.000 dinara, navodi se u saopštenju ove banke.

– Iako smo morali da malo izmenimo termin raspisivanja konkursa zbog epidemije i vanrednog stanja, ove godine više nego ikada želimo da pružimo podršku proizvođačima organskih proizvoda. Ti ljudi  inače rade svoj posao na teži način i zaslužuju posebnu pažnju, a verujemo da im je sada podrška potrebna i više nego ranije kako bi prevazišli posledice krize izazvane koronavirusom. Izuzetno sam ponosan što je u proteklih osam godina na našem konkursu učestvovalo čak 428 projekata i nadam se da će organski proizvođači nastaviti da nam poklanjaju svoje poverenje – rekao je povodom pokretanja devetog NLB organik konkursa Branko Greganović, predsednik Izvršnog odbora NLB banke.

Izvor: Dobro jutro

Foto: Pixabay

Ostavite komentar