“KiTeh-KITE Tehnologije“: Simulacija rada mašina u preciznoj poljoprivredi na Poljoprivrednom sajmu

 

Kompanije KITE DOO se od ponuđača mašina i repromaterijala iz agronomske ponude repozicionirala u ponuđača tehnologije, te tako kroz odeljenje “KiTeh –  KITE Tehnologije“  nudi svojim klijentima rešenja sa kojima je moguće ostvariti profitabilniju biljnu proizvodnju.

 

 

ČITAJTE I: Druga polovina maja rezervisana za Poljoprivredni sajam

 

 

Za one koje zanima kako izgleda budućnost poljoprivrede sa novim tehnologijama na izložbenom prostoru kompanije KITE DOO tokom 91. međunarodnog poljoprivrednog sajma, biće organizovan kutak KITE Tehnologija sa simulacijom rada mašina u preciznoj poljoprivrednoj proizvodnji, gde će biti promovisane najnovije tehnologije koje kompanija KITE DOO  razvija i primenjuje na parcelama širom Srbije, a koje omogućavaju ekološki i ekonomski održiviju poljoprivrednu proizvodnju.

Foto: KITE DOO/VRA đubrenje

Smisao svega je pretvaranje podataka dobijenih sa terena u agronomske informacije koje će pomoći donošenju ispravne odluke, koja će gazdinstvu doneti profit i omogućiti željeni rast.

Odeljenje KITE Tehnologije, kao pioniri i lideri na ovom tržištu, “buduće” savremene tehnologije sprovodi već sad, pa je tako moguće kupiti tehnološke pakete koji omogućavaju preciznu i varijabilnu primenu pri: ishrani zemljišta i biljaka, hemijskoj zaštiti bilja, setvi i sadnji reproduktivnog materijala, navodnjavanju i odvodnjavanju, negi i kultivaciji.

Foto; KITE DOO/VRA setva

Pored toga pronalaze se rešenja sa kojima je moguće optimizovati vreme, energiju i učešće radne snage, što su veliki izazovi u budućoj poljoprivrednoj proizvodnji.

Uz implementaciju najnoviih tehnologija, aktivno se vrše ispitivanja i istraživanja novih agronomskih proizvoda kao što su: specifične formulacije granulisanih đubriva, poboljšivači zemljišta, tečna zemljišna i folijarna đubriva, biostimulatori i organski preparati za zaštitu bilja.

 

 

Zaprati Agroportal znanje je moć na Instagramu 

Lajkuj Agroportal znanje je moć na Facebooku

 

 

Kada se sve ovo primeni sa savremenom poljoprivrednom tehnikom koju kompanija KITE DOO nudi usvom sektoru “mehanizacija”, dobijaju se nadprosečni rezultati, sa kojima je moguće organizovati održivu biljnu proizvodnju.

Izvor: KITE DOO