Med iz pogona “Naš med” u jabukovom sirćetu

Pogon „Naš med“ dobio je novog partnera. Naime, kompanija Status iz Svrljiga, kupila je prvi kontigent bagremovog meda iz Pogona, kvaliteta proverenog u laboratorijama u Nemačkoj i Italiji, kako bi započela proizvodnju novog proizvoda „Jabukovo sirće Dr Andra sa medom“.

Novi proizvod pod brendom DR ANDRA, koji se za par nedelja može naći u velikim lancima u Srbiji je „Jabukovo sirće Dr Andra SA MEDOM“. Reč je o osvežavajućem napitku sa prirodnim medom, vitaminima i mineralima iz jabuka i meda.

Jabukovo sirće dobijeno od zdravih plodova jabuke, koje nisu ničim tretirane i koja mogu poneti naziv ekološkog ili pak šumskog ploda divlje jabuke, daju ono sirće koje može čoveku koristiti.

Svrljig je, može se slobodno reći, skoro ekološka sredina. Smešten u plodnoj jedinstvenoj kotlini, kojom teče Svrljiški Timok, između venca Svrljiških planina i Tresibabe, na ograncima Ozrena i Device, predstavlja savršenu ekološku oazu sa nadmorskom visinom od preko pet stotina metara. Ovakva pozicija je idealno mesto za uzgoj voća, a naročito specijalnih autohtonih sorti jabuka. Brojni jabučari, imaju posebnu privilegiju da odgajaju svoje plodove pod uslovima koji retko da imaju premca.

Plodovi tih jabuka nabranih u netaknutoj prirodi su osnov za dobijanje jabukovog sirćeta sa brendom DR ANDRA. Uz strogo kontrolisanu proizvodnju i uz kvalitetnu i zdravu jabuku, ovo jabukovo sirće nudi sve one vrednosti sa kojima ono nosi primat kvaliteta sa bogatstvom prirodnih lekovitih i blagorodnih supstanci.

U postupku dobijanja sirćeta, strogo se primenjuje tradicionalna tehnologija hladnog presovanja ploda, a potom sazrevanje prirodnim putem i bez bilo kakvih hemijskih dodataka.

Tako dobijeno jabukovo sirće pod brendom DR ANDRA, steklo je sve uslove da ponese naziv lidera u ovoj proizvodnji.

Kada se bilo gde, u bilo kojoj prodavnici sretnete sa brendom DR ANDRA, budite sigurni da pred sobom imate vrhunski kvalitet prirodnog jabukovog sirćeta.

Jabukovo sirće DR ANDRA je prirodan proizvod i kao takav je jako koristan za upotrebu u svakodnevnoj ishrani čoveka. Ono je pre svega zdravi prehrambeni proizvod, i čovek ga u svojoj ishrani koristi u raznim oblicima, kao dodatak jelima, u salati, prilikom kuvanja jaja i pri konzerviranju hrane. Osnovni sastojak DR ANDRA jabukovog sirćeta je prirodna sirćetna kiselina. Pored nje jabukovo sirće sadrži i druge kiseline, minerale, vitamine i esencijalne aminokiseline. Jako bitan sastojak Jabukovog sirćeta DR ANDRA je kalijum, kojeg jabukovo sirće sadrži u velikoj meri.

Ostavite komentar