Mehanizacija – žila kucavica Poljoprivrednog sajma

 

Jedan od najatraktivnijih segmenata Poljoprivrednog sajma – Izložba  poljoprivredne mehanizacije, i ove godine će biti  žila kucavica  sajamske priredbe.

Na najvećem  izlagačkom prostoru posetioci će imati priliku da, između ostalog, vide  traktore, prskalice, sejačice, kultivatore, dizalice, rasipače veštačkog đubriva kao i dodatne mašine namenjene ratarskoj proizvodnji.

Jednu od najprestižnijih smotri agrara u ovom delu Evrope obeležiće novi viljuškari i gume za viljuškare, kako je najavio izlagač iz Srbije.

Poljoprivredni proizvođači iz zemlje i regiona koji planiraju da nabave  mehanizaciju, imaće priliku da od domaćih izlagača kupe mašine za voćarstvo, prskalice,  drljače, ali i da se informišu o najaktuelnijim temama.

Strani izlagači  imaće priliku da  na najvećoj  ratarskoj izložbi predstave traktore, mašine za čišćenje i sušenje zrna, setvospremače i rasturače stajnjaka i druge priključne mašine. 

Uz 88. međunarodni poljoprivredni sajam, od 18. do 24. septembra, biće održani i  53. međunarodni sajam lova i ribolova i Sajam ekologije.

Izvor: Novosadski sajam

Ostavite komentar