Nastup kompanije KITE DOO na 90. međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

 

Prepoznatljiva i kao zvanični John Deere diler i serviser na tržištu Srbije, kompanija KITE DOO Novi Sad će tokom 90. međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu izložiti blizu 70 eksponata na površini od preko 1.800 kvadratnih metara.

 

 

 

ČITAJTE I: Kite DOO postao je generalni zastupnik zelene linije slovenačkog SIP-a

 

 

 

 

U okviru ponude traktora napopularnijeg proizvođača poljoprivredne mehanizacije na svetu, kompanije John Deere, na izložbenom prostoru kompanije KITE DOO će biti izloženi modeli traktora serija 5D, 5E, 6M, 6R, 8R, 8RX (sa 4 gusenice) raspona snage od 45 KS  do 450 KS, John Deere univerzalni  žitni kombajni i sa aksijalnim i sa tangencialnim sistemom izvršaja (serija S i T), prskalice, prese za baliranje za varijabilnom i fiksnom komorom, John Deere mašine za održavanje travnatih površina iz popularnog TURF programa, a naravno sa akcentom na ponudu najsavremenijih tehnoloških rešenja i i na koncept precizne poljoprivrede jer je  današnju poljoprivredu teško zamisliti bez korišćenja sofisticirane tehnologije, uređaja i sistema koji omogućavaju poljoprivrednicima profitabilnije, efikasnije, sigurnije i ekološki prihvatljivije poslovanje.

Svakako, biće prikazane i mašine  čuvene kompanije JCB – pionira u oblasti proizvodnje teleskopskih manipulatora,  priključne mašine i oruđa lidera kvaliteta svetskog tržišta, eminentnih proizvođača kao što su:  KUHN, ALPEGO, SIPTEC, JOSKIN, IRRIMEC, DEGENHART, GERINGOFF, SIP, TREFFLER, FURRIER…

Ono što će izložbeni prostor kompanije KITE DOO razlikovati od konkurencije je svakako i ponuda šumskih zglobnih traktora, izuzetne snage i okretnosti, slovačkog proizvođača LKT.

Pored mašina i opreme u ponudi su i originalni rezervni delovi i oprema, usluge ovlašćenog servisa i opcije produženog garantnog roka.

U oviru sektora “Agronomija“ spremne su ponude semena, mineralnih hraniva, sredstava za zaštitu bilja i susreti sa partnerima u oblasti trgovine merkantilnim robama.

Pripremljene su i specijalne sajamske pogodnosti pri kupovini, ponude finansiranja putem poslovnih banaka, prvenstveno OTP banke i OTP Leasing-a.

I ove godine je kompanija KITE DOO darodavac u poklon igri Novosadskog sajma, te je za srećnog posetioca namenjen univerzalni traktor koji će olakšati i unaprediti poslovanje svakog gazdinstva i pružiti pravu podršu u obavljanju najrazličtijih poslova, kako u ratarstvu tako i u voćarstvu i povrtarstvu – traktor John Deere 5045D.

Za posetioce željne saznanja o novim tehnologijama biće organizovan kutak sa simulacijom rada mašina u preciznoj poljoprivrednoj proizvodnji.

Pored svakodnevne postavke mašina, posetioci će imati prilike da u utorak, 23. maja 2023. prisustvuju prezentaciji, u sali kongresnog centra Master Novosadskog sajma, tokom koje će biti prikazane najnovije tehnologije koje kompanija KITE DOO razvija i primenjuje na parcelama svojih klijenata širom Srbije, a koje omogućavaju ekološki i ekonomski održiviju poljoprivrednu proizvodnju.

 

U toku same prezentacije interaktivno će biti kreirana varijabilna mapa za herbicidni tretman korova, varijabilna mapa za đubrenje i setvu, kao i telematski sistem komunikacije i direktnog slanja VRA mapa na traktor koji će se nalaziti na njivi.

 

 

Zaprati Agroportal znanje je moć na Instagramu 

Lajkuj Agroportal znanje je moć na Facebooku

 

 

 

Kompanija KITE DOO će pružiti svoj maksimum da se donesu zaključci,  na koje načine se može izvršiti optimizaciju agronomskih inputa, energije, vremena i podići  proizvodnja na viši tehnološki i agronomski nivo.

Smisao svega je pretvaranje podataka dobijenih sa terena u agronomske informacije koje će pomoći donošenju ispravne odluke, koja će gazdinstvu doneti profit i omogućiti željeni rast.

Kao tržišni lider u prodaji zapadnih traktora 5 godina za redom, kompanija KITE DOO  teži da se od ponuđača samo mehanizacije, traktora, kombajna i priključnih mašina, repozicionira u ponuđača tehnologije i nudi zaokruženo rešenje na obostrano zadovoljstvo svojih korisnika mašina i usluga i same kompanije KITE DOO.