Novi Sad: Poljoprivredni sajam u novom terminu od 12. do16. septembra

Novosadski sajam je, kako je saopštio, odlučio da se ipak održi 87. Međunarodni poljoprivredni sajam. Kako je najavljeno, najznačajnija sajamska manifestacija ove kuće biće održana u periodu od 12. do 16. septembra, a u istom terminu održaće se i 53. Međunarodni sajam lova i ribolova, Ove sajamske priredbe organizuju se pod zajedničkim nazivom Međunarodni jesenji sajmovi.

U saopštenju koje je izdao Novosadski sajam navodi se da imajući u vidu značaj delatnosti koje se predstavljaju na ovim manifestacijama, dobijena podrška od Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Pokrajinske vlade i Grada Novog Sada, biće dodatna snaga i privrednicima i Sajmu za uspešno prevazilaženje novonastale situacije.

Usledio je poziv svima koji žele da  iskoriste priliku i nastupe na ovim događajima, da zajednički doprinesu stabilizaciji srpske privrede i oporavku poslovnog ambijenta.

Manifestacije će, kako se navodi u saopštenju, biti  organizovane u skladu sa svim preporukama Vlade Srbije, kao i Međunarodne asocijacije sajamske indindustrije UFI, zarad zdravstvene bezbednosti svih izlagača i posetilaca.

Direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković najavio je da će cene ulaznica za najveću poljoprivrednu priredbu u ovom delu Evrope biti znatno niže od prošlogodišnjih kada se za ulaz plaćalo 600 dinara.

Ostavite komentar