Novosadski salon vina održaće se 11. i 12. novembra

 

Posle dvogodišnje pandemijske pauze, u hotelu Park predstaviće se 70 odabranih izlagača, uz bogat program radionica i masterklasova.

Vinske zvezde Srbije okupiće se 11. i 12. novembra u Novom Sadu! Na Novosadskom salonu vina, koji će se po treći put održati u hotelu Park, predstaviće se 70 odabranih izlagača koji će predstaviti svoje novitete i stare adute na tržištu.

 

 

ČITAJTE I: Sledeće godine u Srbiji više od 500 vinarija – Potrebno povećati godišnju proizvodnju vina

 

 

U pitanju je jedna od najznačajnijih vinskih manifestacija u Srbiji, na kojoj će ove godine posetioci degustirati vina najboljih domaćih i regionalnih vinarija, uz nekoliko zanimljivih gostiju iz sveta. Uz salonski deo manifestacije, koji će se ponovo održati u elegantnoj Banket sali hotela Park, zakazan je i bogat program radionica i masterklasova.

Salon se ove godine održava posle dvogodišnje pandemijske pauze i očekuje se da na njemu domaći vinari pokažu da su iz veoma izazovnog perioda izašli još jači, ambiciozniji i kreativniji.

 

 

Zaprati Agroportal znanje je moć na Instagramu 
Lajkuj Agroportal znanje je moć na Facebook 

 

Novosadski salon vina će, kao i u svojim ranijim izdanjima, tokom dva dana biti u fokusu vinske Srbije: degustiraće se vina, sklapati nova poznanstva i poslovni dogovori, širiti vinski horizonti i graditi novi mostovi saradnje.

Glavni sponzor trećeg Novosadskog salona vina je distributerska kuća Corp.

Izvor: Vino&fino