Organska hrana iz Srbije na digitalnoj svetskoj smotri BIOFACH od 17.-19. februara

Privredna komora Srbije (PKS) uz podršku Švajcarskog programa za promociju izvoza (SIPPO), a u saradnji sa Nacionalnom asocijacijom za organsku proizvodnju „Serbia organica“ i Razvojnom agencijom Srbije (RAS), organizuje nastup devet srpskih kompanija na sajmu organske proizvodnje BIOFACH, koji se ove godine održava u digitalnoj formi od 17-19. februara pod nazivom „BIOFACH eSpecial 2021“.

Srpski proizvođači nastupaće pod prepoznatljivim sloganom „We speak organic“ u okviru digitalnog štanda pod nazivom SERBIAN NATIONAL PAVILION, a svoje najkvalitetnije proizvode potencijalnim distributerima i kupcima predstaviće ECOAGRI SERBIA  iz Bele Crkve, DRENOVAC iz Arilja,  All NATURAL FOODS iz Nove Pazove, MENEX iz Kruševca, MASTER FOOD iz Užica, ITN GROUP iz Beograda, AWISS iz Beograda, INTERFOOD 6O iz Čačka  i FRUTORGA iz Prokuplja.

BIOFACH je najveći specijalizovani svetski sajam u oblasti organske proizvodnje, koji se svake godine tradicionalno održava u Nirnbergu u februaru i okuplja više od 3.000 izlagača, a obiđe ga više od 50.000 posetilaca iz više od 130 zemalja.

Ostavite komentar