PKS: Međunarodni sajam prehrambene industrije „PRODEXPO“ 2021

Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na predstojećem 28. Međunarodnom sajmu prehrambene industrije „PRODEXPO“ 2021, koji će se održati u Moskvi, u periodu od 08. do 12. februara 2021. godine.

Na sajmu „PRODEXPO“ 2021, srpske kompanije iz prehrambenog sektora predstaviće svoje proizvodne programe na nacionalnom štandu Srbije, u paviljonu 2, hali 3, površine 156 kvadratna metra.

Nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte.

„PRODEXPO“ (www.prod-expo.ru/en/) je najveća i najznačajnija specijalizovana izložba prehrambene industrije u Rusiji i Istočnoj Evropi, u okviru koje se organizuju susreti proizvođača/izvoznika i distributera i predstavnika vodećih maloprodajnih lanaca. Sajam godišnje poseti više od 68 hiljada posetilaca iz oko 110 zemalja koji imaju priliku da se upoznaju sa proizvodnim programom više od 2.600 izlagača iz 73 zemalje i više od 30 nacionalnih ekspozicija zemalja Evrope, Azije, Afrike, Amerike i Australije.

Ostavite komentar