PKS:Nacionalna nagrada za društveno odgovorno poslovanje – Đorđe Vajfert

Privredna komora Srbije, osmi put za redom dodeljuje „ Nacionalnu nagradu za društveno odgovorno poslovanje- Đorđe Vajfert“ za 2019. godinu kompanijama koje imaju najuspešnije primere primene principa i praksi društvene odgovornosti u Srbiji.

Na konkurs, koji će biti otvoren od 9.11.-18.12.2020. godine mogu da se prijave sva privredna društva, bez obzira na veličinu i delatnost, a koja su u svoje poslovanje ugradila principe društvene odgovornosti, brigu o zaposlenima i ljudskim pravima, zaštiti životne sredine, zajednici u kojoj posluju, tržištu i imovini.
Prijave se vrše putem linka https://pks.rs/strana/nacionalna-nagrada-za-dop, a za učešće potrebno je da privredno društvo pripremi konkretan primer dobre prakse društveno dogovornog poslovanja realizovan u prethodne dve godine uz detaljno popunjen upitnik za prijavu. Skenirani upitnik sa prilozima potrebno je dostaviti na e- mail: csr@pks.rs, najkasnije do 18.12.2020. godine. Kako bi olakšala pripremu i odabir projekata, Privredna komora Srbije pripremila je „Smernice za pripremu dobrog DOP projekta“ koji se nalazi na sajtu PKS.
Nacionalnu nagradu za društveno odgovorno poslovanje Đorđe Vajfert Privredna komora Srbije dodeljuje još od 2007. godine. Ovu nagradu od ostalih u ovoj oblasti izdvaja njena jedinstvena metodologija i celovit pristup, čime se na ravnomeran način tretiraju najznačajniji aspekti održivog poslovanja.

Telefoni za dodatne informacije su: 011 3300 939, 066 875 1166, 066 875 10 83.

Ostavite komentar