PKV: Na Poljoprivrednom sajmu povezivanje mađarskih i vojvođanskih kompanija

 

Tokom održavanja 89. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu Privredna komora Vojvodine organizovaće poslovni forum sa četiri regionalne privredne komore iz Mađarske.

 Reč je o privrednim komorama iz Budimpešte, županije Čongrad-Čanad, Đer-Moson-Sopron i Pečujsko-baranjske županije. One će učestvovati zajedno sa kompanijama svojih regiona.

 

 

ČITAJTE I: Za posetioce Poljoprivrednog sajma – pet poklona

 

 

Cilj ovog foruma je približavanje i povezivanje poslovnih subjekata pomenutih županija i vojvođanskih firmi. U Privrednoj komori Vojvodine veruju da je ovo pravi čas za održavanje ovakvog događaja jer je Poljoprivredni sajam u Novom Sadu jedan od najvećih u regionu i okuplja velik broj kompanija ne samo iz oblasti poljoprivrede nego i drugih privrednih grana. Sem toga, PKV namerava da kroz pronalaženje novih poslovnih partnera, informisanje kompanija o mogućnostima zajedničkog poslovanja i saradnje i drugim benefitima za poslovni svet koje mogu imati ukoliko budu uzeli učešće u bilateralnim razgovorimana, utiče na unapređenje ekonomske saradnje Republike Srbije i Republike Mađarske.

 

 

Forum će se održati u ponedeljak 23. maja 2022. u 12. 00 časova u velikoj sali Privredne komore Vojvodine, 3. sprat Master centra, Hajduk Veljkova 11, Novi Sad.

 

-Ovo će biti jedinstvena prilika za predstavljanje privrednih potencijala vojvođanske i mađarske privrede kroz prezentacije i B2B susrete na kojima će firme predstaviti svoje proizvode i usluge. Ovaj poslovni forum sigurno će doprineti razvoju i prosperitetu privrede Mađarske i Srbije, napisano je u saopštenju Privredne komore Vojvodine.

 

Uoči ovog događaja, održaće se i stručna konferencija u Kongresnom centru Novosadskog sajma u 11. 00 časova u organizaciji CED-a Srednjoevropske mreže za privredni razvoj. Konferencijom su predviđeni bilateralni razgovori koji su sinhronizovani, te će prijave za sve biti dostupne na onlajn platformi.

Platforma za bilateralne sastanke dostupna je na linku  https://businessforumsrbhu2022.talkb2b.net i pruža mogućnost promocije privredne saradnje između prijavljenih kompanija.

 

 

Zaprati Agroportal znanje je moć na Instagramu 
Lajkuj Agroportal znanje je moć na Facebook 

B2B razgovori održaće se i u Privrednoj komori Vojvodine i u sali pri Kongresnom centru u 14. 00 časova. Sve dodatne informacije biće vam dostupne nakon što se registrujete na platformi.

 

Piše: J. Bajšanski

Ostavite komentar