PKV: Sutra Treći regionalni poslovni forum online

Autonomna pokrajina Vojvodina i Skupština evropskih regija u saradnji sa Privrednom komorom Vojvodine, Razvojnom agencijom Vojvodine i Evropskom mrežom preduzetništva, po treći put organizuju Regionalni poslovni forum koji će se održati sutra, 10. Novembra, u onlajn okruženju, a praćenje događaja je moguće onlajn u realnom vremenu. Konferencija će biti organizovana uz maksimalne mere zdravstvene zaštite i poštovanje svih važećih propisanih epidemioloških mera.

Učesnici Foruma su eminentne kompanije iz regije, kao i regionalne privredne komore, regionalne razvojne agencije i druge institucije koje pružaju podršku za razvoj malih i srednjih preduzeća i pobolјšanje ekonomske klime za poslovanje i nove investicije.

Ovaj Forum nudi mogućnost za iznošenje i predstavljanje poslovnih potencijala i ideja i povezivanje sa kompanijama i institucijama koje podržavaju razvoj poslovne klime i priliv novih investicija.
Međunarodni događaj pruža dodatnu podršku kompanijama da pronađu međunarodnog partnera. Učesnicima je ponuđena mogućnost zakazivanja i održavanja B2B sastanaka sa kompanijama i institucijama učesnicima Foruma prema sopstvenim potrebama, a na osnovu informacija o registrovanim učesnicima.

Sektori koji će biti predstavlјeni su:
-Polјoprivreda i prehrambena industrija
-Građevinska industrija
-Informacione i komunikacione tehnologije i kreativna industrija

Platforma za organizaciju „jedan na jedan“ sastanaka dostupna je klikom na link https://rbf2020novisad.talkb2b.net/ i pruža mogućnost za promociju poslovne saradnje između regija, uklјučujući sporazume o slobodnoj trgovini i proizvodnji, udružene projekte tj. zajednička ulaganja i zajednički pristup trećim tržištima, kao i razmenu tehnologija i znanja i saradnju u projektima sa visokim stepenom konkurencije i inovacija, finansiranih od strane EU i drugih donatora.

Dodatne informacije mogu se dobiti na http://www.rbf.vojvodina.gov.rs ili putem e-maila: rbf2020@vojvodina.gov.rs

Ostavite komentar