Projekt konkurentne poljoprivrede: Poziv za radionicu za konsultante

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije i Uprava za agrarna plaćanja poziva zainteresovana privredna društva i preduzetnike koji se bave pružanjem konsultantskih usluga, izradom poslovnih/biznis planova, izradom projekata i tehničke dokumentacije, izradom studija izvodljivosti i drugih studija da se prijave za učešće na prvoj informativnoj radionici za privatne konsultante u sklopu realizacije Projekta konkurentne poljoprivrede Srbije na temu:

„Projekat konkurentne poljoprivrede Srbije (Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva i Svetska banka); Raspisivanja prvog javnog poziva za dodelu bespovratnih sredstava – uslovi i ciljevi“.

Svako pravno lice može delegirati maksimalno jednu osobu koje će putem ZOOM platforme učestvovati na online informativnoj radionici.

Zainteresovana pravna i fizička lica mogu se za radionice prijaviti na e-mail adresu: info.radionica@scap.rs  dostavljanjem popunjenog prijavnog formulara.

Obrazac prijavnog formulara možete preuzeti  ovde:    https://scap.rs/dokumenti/prijava001.xlsx

Prijavne formulare dostaviti na navedenu e-mail adresu najkasnije do utorka 06.aprila 2021. godine do 12.00 časova.

Nakon sagledavanja broja prijavljenih privatnih konsultanata i tehničkih mogućnosti zainteresovani će biti obavešteni o tačnom vremenu održavanja informativne radionice kao i o ostalim informacijama vezanim za uključenje na radionicu. Obuku će realizovati Tim za realizaciju projekta.

Ostavite komentar