Razvojni fond AP Vojvodine-kreditiranje poljoprivrednih gazdinstava u 2024.godini

 

Razvojni fond APV i u 2024.godinu ulazi sa širokom paletom kreditnih proizvoda namenjenih registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima, pravnim licima i preduzetnicima.

Svojom kreditnom politikom, koja se ogleda u rokovima otplate do 7 godina, periodom mirovanja do 2 godine, povoljnim kamatnim stopama na godišnjem nivou, RFV nametnuo se  kao jedan od lidera na polju finasiranja poljoprivrednih subjekata u AP Vojvodini.

 

 

ČITAJTE I: Prijavljivanje za davanja po hektaru počinje 1. februara

 

 

 

Ovakva poslovna politika u mnogome je doprinela da poljoprivrednici koji posluju na teritoriji Vojvodine povoljnije koriste finansijska sredstava za sve vrste investicija kao i obrtna sredstva.

Foto: Razvojni fond APV

Razvojni fond APV se trudi da poljoprivrednici sa teritorije APV budu što bolje obavešteni o postojećim konkursima i pogodnostima koje on nudi. Upravo iz tog razloga su marketing aktivnosti Fonda u najvećoj meri usmerene na održavanje prezentacija u lokalnim samoupravama na teritoriji AP Vojvodine, putem kojih se najrelevantnije informacije mogu uspešno preneti potencijalnim korisnicima.

U proteklom periodu Razvojni fond se fokusirao i na druge vidove promovisanja kao što su specijalizovane emisije na regionalnim i lokalnim medijima, oglašavanje u štampanim medijima i internet portalima, poseta raznim manifestacijama i sajmovima.

Razvojni fond svake godine pred sebe postavlja više ciljeve, a to podrazumeva da ide još brže i bolje napred i da u što većoj meri zadovolji potrebe poljoprivrednika sa teritorije Vojvodine.

Foto: Razvojni fond APV

Upravo iz tog razloga Fond vrši prilagođavanje uslova i uvođenje novina u konkurse, a sve u skladu sa potrebama i postojećom tražnjom.

 

 

Zaprati Agroportal znanje je moć na Instagramu 

Lajkuj Agroportal znanje je moć na Facebook 

 

 

 

U 2024.godini Razvojni fond je plasirao na tržište 7 kreditnih linija za registrovana poljoprivredna gazdinstva, a to su:

  •  Konkurs za dugoročne kredite za poljoprivredu;
  • Konkurs za dugoročne kredite za kupovinu poljoprivrednog zemljišta;
  • Konkurs za dugoročne kredite za nabavku mehanizacije;
  • Konkurs za dugoročne kredite za razvoj turizma subvencionisan od strane Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam;
  • Konkurs za dugoročne kredite za finansiranje klimatski održivih investicija
  • Konkurs za dugoročne kredite za investicije u okviru IPARD programa;
  • Konkurs za kratkoročne kredite za obrtna sredstva u poljoprivredi;

Novi konkursi se primenjuju od 01.01.2024.godine, a rokovi za podnošenje zahteva za kredit nisu vremenski ograničeni.

Sve dodatne informacije se mogu videti na sajtu www.rfapv.rs, pozivanjem broja 021454334 ili direktno u prostorijama Fonda u Novom Sadu na adresi Bulevar cara Lazara 7a.