Strateški partner Novosadskog sajma u naredne tri godine je Globos osiguranje

 

U susret važnih jubileja, 100 godina od osnivanja Novosadskog sajma i 90 godina Međunarodnog poljoprivrednog sajma za period od 2023. do 2026. godine potpisan je Ugovor o Strateškom partnerstvu Novosadskog sajma i Globos osiguranja. Dokument su potpisali predsednik Izvršnog odbora Globos osiguranja Siniša Pratljačić i generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković.

 

 

ČITAJTE I: Titulu “Poljoprivrednik nove generacije” ponelo je 10 laureata

 

 

 

 

Kako je rekao generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetsković, ova sajamska kuća za desetak dana ulazi u važnu godinu – 100 godina od osnivanja. Tim povodom Novosadski sajam priprema set različitih aktivnosti, od Svečane akademije, monografije, spotova i novog vizuelnog identiteta koji će biti korišćen za sve manifestacije.

– Takođe nas čeka i 90. Međunarodni poljoprivredni sajam gde će Italija biti Zemlja partner. Ugovor o Strateškom partnerstvu potpisali smo sa Globos osiguranjem, mladom osiguravajućom kućom koja je po merket šeru šesta kompanija kada je u pitanju osiguranje. Mi smo se kao partneri već oprobali ove godine, kada je Globos osiguranje bio Generalni sponzor Poljoprivrednog sajma. Pored dobrih iskustava koja smo imali i koja će, kako verujemo, proizaći i iz potpisivanja ovog Strateškog partnerstva, želim da kažem da je potpisan i Ugovor o osiguranju u naredne tri godine i pretpostavljam da će ovo biti jedan ozbiljan dogovor koji će imati mogućnost da i nakon ove tri, bude produžen, rekao je Cvetković.

Siniša Pratljačić, predsednik Izvršnog odbora Globos osiguranja istakao je srpska privreda treba da se drži zajedno, i zbog toga se Globos osiguranje odlučilo da potpiše trogodišnji ugovor o Osiguranju i o Strateškom partnerstvu. Pratljačić je rekao  da je to pravi potez i za Globos osiguranje i za Novosadski sajam koji će dobiti još ozbiljnijeg, kvalitetnijeg i dobrog srpskog partnera.

– Kada smo bili Generalni sponzor ovogodišnjeg Poljoprivrednog sajma, na press konferenciji sam rekao da sam izuzetno počastvovan i ponosan na ovo sponzorstvo. Srpsko osiguravajuće društvo Globos osiguranje postoji nepunih 29 godina, a novi većinski vlasnik od 2020. godine je  British Motors, rekao je Pratljačić.

On je istakao, da će njihova osiguravajuća kuća ovu godinu završiti na šestom mestu, što je izuzetan rezultat, jer su 2019. bili šesnaesti, sa više od 5 milijardi dinara premije.

 

Zaprati Agroportal znanje je moć na Instagramu 

Lajkuj Agroportal znanje je moć na Facebooku

 

 

 

Međunarodni poljoprivredni sajam, koji će naredne godine biti održan devedesti put, biće priređen od 20. do 26. maja.

Tekst i foto: Jasna Bajšanski