Terminski popusti za Poljoprivredni sajam

Novosadski sajam za jesen, od 18. do 24. septembra priprema 88. međunarodni poljoprivredni sajam. Najveća agrarna priredba na ovim prostorima biće održana ukoliko to epidemiološke mere dozvole.

U planu su svi segmenti dosadašnjih priredbi – od predstavljanja proizvoda i usluga, promocija i prezentacija, preko najveće Nacionalne izložbe stoke, do poslovnih i stručnih skupova koji bi bili priređeni u Kongresnom centru “Master”, a u susret Poljoprivrednom sajmu u toku je i ocenjivanje kvaliteta proizvoda i usluga.

Pored izlagača iz Srbije, do sada su nastupe najavile i brojne kompanije iz inostranstva. Kolektivne izložbe će, između ostalih, prirediti Češka, Italija, Holandija, Španija, Belorusija, Poljska. Dolazak na Svečano otvaranje već su potvrdile delegacije ministarstava poljoprivrede Češke, Italije, Slovenije i Irana.

Uz Zemlju partnera Češku Republiku i sponzore – Generalnog sponzora Generali Osiguranje Srbija i Zlatnog sponzora Al Dahru, snažna podrška su nam Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Pokrajinska vlada, Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivrediu i šumarstvo i Grad Novi Sad.

U toku je prijavljivanje izlagača koji mogu da iskoriste terminske popuste za avansne uplate – od 1. do 31. jula 6%, od 1. do 31. avgusta 4%. Od 1. do 15. septembra popust za avansnu uplatu je 2 %.

Prijave mogu da se pronađu na linku PRIJAVE ZA POLJOPRIVREDNI SAJAM

Na Novosadskom sajmu, uz 88. međunarodni poljoprivredni sajam, u istom terminu biće organizovani 53. međunarodni sajam lova i ribolova i Sajam ekologije.

 

 

 

Ostavite komentar