Vinarija „Deurić“: Nauka i struka o unapređenju promocije i plasmana vina 12. novembra

 

„Unapređenje promocije i plasmana vina“ naziv je naučno-stručnog seminara koji će 12. novembra biti održan u vinariji „Deurić“ u Maloj Remeti. Rukovodilac seminara je prof. dr Branimir Vlahović sa Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu koji će govoriti na temu „Na koji način uspešno promovisati vino?“

 

ČITAJTE I:  Promene o godišnjoj proizvodnji grožđa do 15. novembra

 

 

O obeležjima vinskog sektora u Slovačkoj pričaće mgr. Branislav Dudić sa Fakulteta za menadžment Univerziteta u Bratislavi, dok će prof. dr Vlade Zarić sa novosadskog Poljoprivrednog fakulteta obrazložiti temu „Koji je najbolji put vina do potrošača?“.

O značaju društvenih mreža u promociji vina govoriće mast.aekon. Dubravka Užar, takođe sa Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu dok će njen kolega dr Anton Puškarić sa Instituta za ekonomiku poljoprivrede iz Beograda pričati o tome kako privući potencijalnog kupca za kupovinu vina. Koje vino potrošači žele objasniće msc Mirjana Marković iz novosadskog Udruženja „Žene i vino“. Mast. men. Đurđica Gordić govoriće na temu „Da li je vinski turizam realna šansa za plasman vina?“.

Tokom diskusije učesnici seminara iznosiće svoja iskustva i predloge o problemima i plasmanu vina.

 

Zaprati Agroportal znanje je moć na Instagramu 
Lajkuj Agroportal znanje je moć na Facebooku 
 

U pozdravnoj reči učesnicima skupa i gostima obratiće se predstavnici Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu, Privredne komore Vojvodine i vinarije „Deurić“.

Nakon predavanja i diskusije predviđen je obilazak vinarije domaćina i dodela sertifikata o učešću na seminaru.

Piše: J. Bajšanski

Foto: Vinarija „Deurić“

Ostavite komentar