APV: Zahtevi za nultu kontrolu zbog učešća na konkursima

Pokrajinski sekreterijat za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu izdao je obaveštenje radi upoznavanja zainteresovanih lica da imaju mogućnost da podnesu zahtev za izlazak na teren službenika PSS povodom nulte kontrole za prijavu na konkurse Pokrajinskog sekretarijata.

Zainteresovani vlasnici poljoprivrednih gazdinstava Vojvodine mogu da traže nultu kontrolu za:

  1. Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke konstrukcija i opreme za biljnu proizvodnju u zaštićenom prostoru – postavljanje plastenika.
  2. Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija u nabavku opreme za zaštitu od vremenskih nepogoda i elemenata potrebnih za podizanje proizvodnih zasada voćaka, vinove loze i hmelja – nabavka protivgradne mreže, nabavka stubova i elemenata potrebnih za podizanje sistema za protivgradnu zaštitu, nabavka stubova za podizanje zasada hmelja, nabavka stubova za podizanje vinograda, nabavka stubova i žica za ograđivanje parcela, nabavka sistema protiv smrzavanja „anti-frost“.
  3. Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke opreme i sistema za navodnjavanje i opreme za poboljšanje vodnog, vazdušnog i toplotnog režima biljaka – solarni panel sistemi sa pratećom opremom za pokretanje pumpi za navodnjavanje.
  4. Konkurs za dodelu sredstava za podršku mladima u ruralnim područjima – podizanje novih višegodišnjih zasada voćaka, hmelja i vinove loze, podizanje i opremanje plastenika za proizvodnju povrća, voća, cveća i rasadničku proizvodnju, podizanje, nabavka i opremanje sistema protivgradne zaštite u voćnjacima i višegodišnjim zasadima, podizanje/nabavka žičanih ograda oko višegodišnjih zasada.

Zahtev možete preuzeti na http://www.psp.vojvodina.gov.rs/VestiCyr.aspx?Id=22468 treba ga popuniti i poslati na adresu e-pošte: psp@vojvodina.gov.rs

Ostavite komentar