Novosadski sajam: Biljana Skular je dobitnica traktorske kosačice John Deere

Nakon razmatranja reklamacija povodom dobitnika u Poklon  igri organizovane povodom Međunarodnog poljoprivrednog sajma na platformi expoonline.rs, odlučeno je da je pobednik Biljana Skular, čija objava je podeljena najviše puta pre završetka Poklon igre, uz poštovanje propozicija.

Proglašenje dobitnika bilo je otežano zbog tehničkih nemogućnosti da se stekne kompletan uvid u broj podeljenih objava svakog učesnika. Tehnički problemi pojavili su se usled nepoštovanja propozicija – podele objave Sajma umesto objave konkretne osobe, potom otvaranja velikog broja lažnih naloga i novonastalih stranica kako bi se povećao broj deljenja.

Prvobitna odluka o dobitniku doneta je nakon pregleda profila u otežanim okolnostima zbog ogromnog broja lažnih profila, usled čega su nastali previdi u pogledu broja deljenja učesnika Poklon igre. Pristigle su reklamacije. Nakon isteka roka za žalbe, reklamacije su pregledane i proverene. Diskvalifikovani su svi oni učesnici koji su koristili lažne profile, novonastale stranice i koji su ostvarili veliki broj deljenja sa jednog profila, jer je jedna od propozicija bila „Pozovite svoje prijatelje da podele objavu“.

Nakon uvida u reklamacije, dobitnica poklon igre je Biljana Skular koja je imala 10 243 deljenja.

Novosadski sajam se ovom prilikom izvinjava gospodinu Arminu Totu zbog neprijatnosti usled tehničkih problema na koje se nije moglo uticati.

Darodavac u Poklon igri Novosadskog sajma je kompanija KITE d.o.o.

Ostavite komentar