Cenovnik mašinskih usluga

Cenovnik mašinskih usluga u poljoprivredi – 2021

Iz štampe je izašao Cenovnik mašinskih usluga u poljoprivredi za 2021. godinu u izdanju Zadružnog saveza Vojvodine u kojem su iskazane aktuelne cene mašinskih radova u poljoprivredi kao i drugi stručni tekstovi.

Zadružni savez Vojvodine u periodu dužem od 20 godina tradicionalno izdaje publikaciju pod nazivom „Cenovnik mašinskih usluga u poljoprivredi“. Cenovnik se izdaje u štampanom obliku, kao godišnja publikacija na oko 70 strana u formatu A5, u tiražu od 2.500 primeraka.

Korisnici Cenovnika su zemljoradničke zadruge i poljoprivrednici, poljoprivredna preduzeća, preduzetnici, fizička i pravna lica koja pružaju mašinske usluge, kao i drugi subjekti u delatnosti poljoprivrede. Cenovnik koriste i naučni instituti, sudovi i sudski veštaci, trgovinska i uslužna preduzeća i drugi, pri čemu su cene iskazane u ovom Cenovniku u zvaničnoj upotrebi kod navedenih i drugih organizacija.

U Cenovniku su prikazane cene mašinskih usluga za standardne poslove u poljoprivredi, sa iskazanom cenom usluge po jedinici mere i potrošnjom goriva po jedinici mere. Pored cena mašinskih usluga, u publikaciji je objavljeno više stručnih tekstova iz oblasti poljoprivredne mehanizacije, voćarstva, povrtarstva i drugih delatnosti, kao i raznih korisnih informacija za poljoprivrednike. Publikacija se koristi u toku cele godine, za različite poslove u poljoprivredi, zavisno od sezone poljoprivrednih radova.

Cenovnik se može poručiti putem web sajta Zadružnog saveza Vojvodine (http://www.zasav.org.rs/sr/ ), e-mailom: zsvoffice@gmail.com  ili telefonom: 021/557-066; 021/557-491; 021/557-492.

Ostavite komentar