Delegacija Novosadskog sajma u poseti Poljoprivrednom sajmu u Češkoj

 

Generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković i Izvršni direktor za sajamsku delatnost, Boris Nadlukač, posetili su međunarodni poljoprivredni sajam „Zemlja hraniteljka“ , koji se održava u Češkim Buđejovicama, od 25. do 30. avgusta.

 

ČITAJTE I: Novosadski sajam: Priredbe koje brinu o prirodi od 28. septembra do 2. oktobra

 

 

Tom prilikom, generalni direktor Sajma, Slobodan Cvetković imao je susret sa ministrom poljoprivrede Republike Češke, Zdenek Nekulom, kao i sa rukovodstvom međunarodnog poljoprivrednog sajma u Buđojevicama i predstavnicima udruženja proizvođača agrarne mehanizacije, sa kojima su vođeni razgovori o potencijalnom nastupu Češke Republike i njihovih kompanija na narednom, jubilarnom 90. međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

Razmenjena su iskustva u okviru organizacije i svih aktivnosti vezane za sajamsku industriju, o tekućim problemima, ali i o perspektivama i razvoju sajamske industrije u budućnosti.

Posetu je organizovala Ambasada Republike Češke u Beogradu.

 

Zaprati Agroportal znanje je moć na Instagramu 
Lajkuj Agroportal znanje je moć na Facebooku

 

Podsećamo, Zemlja partner 88. međunarodnog poljoprivrednog sajma bila je Češka Republika, koja se predstavila kolektivnim nastupom kompanija, firmi i saveza u oblasti agrara.

Izvor: Novosadski sajam

Ostavite komentar