Do nove opreme i mehanizacije uz pomoć Crédit Agricole banke

Crédit Agricole banka i ove godine, zajedno sa Ministarstvom privrede Republike Srbije, pruža podršku malim i srednjim preduzećima u nabavci nove opreme. Ovo je četvrta godina partnerstva koje preduzećima omogućava izuzetno povoljne uslove za kreditiranje nove opreme i mašina, uz bespovratna sredstva države koja čine 25% investicije.

-Crédit Agricole podržava sve inicijative koje imaju za cilj da pomognu i ubrzaju dalji razvoj privrednika, odnosno privrede. To je razlog što smo već godinama partneri Ministarstva privrede u sprovođenju Programa podrške malim i srednjim preuzećima. Da se u donošenju ovakvih strateških odluka vodimo potrebama naših klijenata i da smo pouzdan partner govori u prilog podatak da je prošle godine svaki treći zahtev za dodelu sredstava države realizovan preko Crédit Agricole banke, ističe Jožef Nađ, rukovodilac za poslovanje sa stanovništvom, malim i srednjim preduzećima i član Izvršnog odbora, Crédit Agricole banke.

Programom podrške je predviđeno da se planirana investicija finansira od 25% bespovratnih sredstava iz budžeta Republike Srbije, uz  učešće od 5% iz sopstvenih sredstava  i ostalih 70% povoljnim kreditom Crédit Agricole banke. Bespovratna sredstva iznose minimalno 500.000 dinara do maksimalno 5.000.000 dinara.

Ukupan iznos bespovratnih sredstava koji je država obezbedila je ograničen pa zainteresovani već sad mogu podneti zahtev u nekoj od poslovnica Banke.

Za više informacija:

Raško Tomašević

Jovana Naumovski

064/ 83 63 552

Ostavite komentar