EIMA Bolonja: John Deere 7R 350 AutoPowr je Traktor godine 2022

 

Prvog dana sajma EIMA u Bolonji proglašeni su pobednici ovogodišnjeg ciklusa takmičenja Traktor godine 2022-TOTY. Žiri, čiji rad je u ove dve godine privukao pažnju više od 10,5 miliona pratilaca šitom sveta, odgovorio svim izazovima.

Svi su se složili i da će nove tehnologije odigrati fundamentalnu ulogu u modernoj poljoprivednoj mehanizaciji. Nove i pametne tehnologije će biti alat za efikasnu i održivu poljoprivredu.

Ove godine u finalnom izboru je bilo 14 traktora 11 različitih kompanija-proizvođača, kandidata koji su se nadmetili za titulu Traktor godine 2022 u četiri kategorije. Tačnije, četiri modela su se takmičila za titulu Best of Specialized 2022, i po pet za titule Best Utility 2022 i Tractor of the Year 2022 odnosno najbolji tractor namenjen ratarskoj proizvodnji. Svih 14 modela se nadmetalo za pobedu u kategoriji Sustainable TOTY 2022.

John Deere 7R 350 AutoPowr je Traktor godine 2022

Ovaj traktor je pobedio zahvaljujući on-board tehnologiji, paketu za autonomni rad, prostranoj kabini kao i njenom niovu kvaliteta i komfora, a pre svega odličnim performansama koje je pokazao na polju. Održivost je takođe uzeta u obzir kao i potronja goriva. Active Command Steering sistem koji znatno olakšava upravljanje ovim traktorom primer kako vozač može u širokom dijapazonu da podesi perfomanse u skaldu sa potrebama.  EZbalast je na ovom modelu moguće automatski postaviti, a isto tako i skinuti ballast mase 1.700 kg na vrlo jednsotavan i brz način. Ovo rešenje omogučava da se traktor  može podesiti za svaku radnu operaciju posebno kako bi se smanjilo sabijanje zemljišta i unpredila trakcija kada je to potrebno.

Ostavite komentar