Foto konkurs za mlade talente –“Voda”

 

Departman za uređenje voda, Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu, inicirao je održavanje foto-konkursa pod nazivom „Voda“. Konkurs je namenjen srednjoškolcima 3. i 4. godine svih profila, a fotografije se mogu slati do 15.03.2022. godine.

Inspiraciju može predstavljati voda u životnoj sredini – vodotoci, stajaće vode; agregatna stanja vode – led, para, tekuća voda; osobine vode, npr. površinski napon, rastvaranje supstanci i drugo. Da bi učestvovali, potrebno je da srednjoškolci pošalju fotografiju na kojoj će voda biti u prvom planu na duv@polj.edu.rs.

 

ČITAJTE I: Poljoprivreda i vodni resursi među najugroženijima zbog klimatskih promena

 

Svečano proglašenje pobednika će biti za Dan voda 22.03.2022., kada će u holu Poljoprivrednog fakulteta, Univerziteta u Novom Sadu, biti otvorena izložba odabranih fotografija.

Žiri sastavljen od zaposlenih i studenata Departmana za uređenje voda odabraće tri najbolje fotografije i dodeliti vredne novčane nagrade: za prvo mesto 30 000, dok će drugoplasirani i trećeplasirani uzeti 20, odnosno 10 000 dinara.

 

Zaprati Agroportal znanje je moć na Instagramu 
Lajkuj Agroportal znanje je moć na Facebooku
 
 

Kako kažu sa Departmana za uređenja voda, namera je da mlade motivišu da razmišljaju o vodi na kreativan način i saznaju i ponešto novo o ovoj supstanci koja nam život znači.

Detaljne informacije o Konkursu dostupne su i na Facebook i Instagram stranicama Departmana za uređenje voda Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu.

Izvor: Poljoprivredni fakultet u Novom Sadu

Ostavite komentar