John Deere osvojio CES nagrade za inovacije

 

John Deere osvojio je nagradu za najbolju inovaciju u kategoriji robotika kao i nagradu u kategoriji Vehicle Tech & Advancet Mobility (tehnologije motora i napredne mobilnosti) na CES 2023 naprednih inovacija.

Ovo je četvrta godina za redom da John Deere dobije nagradu za inovaciju od Udruženja potrošačkih tehnologija (CTA), a koja se svake godine održava u čast dizajna i inženjeringa u 28 kategorija proizvoda.

 

 

ČITAJTE I: Predsezonski popusti u Kompaniji KITE DOO

 

 

 

Prošle godine John Deere osvojio je nagradu za najbolju inovaciju u kategoriji robotika i nagradu u kategoriji Vehicle Tech Intelligence & Transportation.

Kategorija robotika fokusira se na inteligentne mašine sposobne da obavljaju specifične zadatke ili ponavljaju ljudsku interakciju. Tehnologija vozila i napredna mobilnost fokusiraju se na proizvode i usluge transporta integrišući tehnologiju u iskustvo vožnje ili vožnje koja poboljšava bezbednost, navigaciju, iskustvo putnika ili funkcionalnost samovožnje. John Deere potpuno autonomni traktor integriše kamere, veštačku inteligenciju, senzore i brze GPU procesore za navigaciju kroz polja bez operatera u kabini.

-Poljoprivrednicima nikada ne nedostaje posla u bilo kom danu. Sa našim potpuno autonomnim trkatorom farmeri imaju fleksibilnost da se usresrede na najbitnije zadatke u okviru svoga rada, dok mašina obavlja ono za šta nemaju vremena da urade. Nastavljamo da ulažemo u autonomiju i automatizaciju kako bismo podržali važan posao koji naši klijenti svakodnevno obavljaju, kaže Jahmy Hindman, glavni tehnološki direktor kompanije John Deere.

 

 

Zaprati Agroportal znanje je moć na Instagramu 
Lajkuj Agroportal znanje je moć na Facebooku

 

 

John Deere pojaviće se na sajmu CES 2023 u Las Vegasu od 5. do 8. januara 2023., a biće dostupno i digitalno praćenje događaja.

Izvor: Successful Farming