Mašine, osnovna i prateća oprema bili su interesnatni kupcima

 

Na štandu Sun&Dun.a.v. zastupnika španske komapnije ULMA, u Hali „Master“, prodate su sve izložene mašine za pakovanje mesnih proizvoda. Cene mašina su od 100.000  do 150.000 evra.

Na štandu nemačkog proizvođača mašina za vakuumsko pakovanje mesa MULTIVAC, razgovaralo se o prodaji mašina na tržištu Srbije i Crne Gore.

 

 

ČITAJTE I: Stručni i poslovni skupovi obeležili su Poljoprivredni sajam

 

 

 

Na štandu GA&KO Šabac, prodato je više od 1.000 različitih noževa i satara, a cena je bila od 460 do 4.000 dinara. Na tom štandu bila je izložena oprema za prehrambenu industriju i, kako kažu, razgovarano je s više od 20 predstavnika kompanija iz Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine i Albanije, zainteresovanih za distribuciju njihovih proizvoda.

Već prvog dana Poljoprivrednog sajma prodat je teretni Land Rover defender,  a sajamska ponuda za ovaj snažan automobil bila je 69.990 evra. Zainteresovanih je bilo više,  a na štandu Land Rovera su za sledeću sedmicu dogovorene i tri test vožnje tog četvorotočkaša.

Na otvorenom prostoru Novosadskog sajma, na štandu Segway, posetioci su pokazali veliko interesovanje za kvadove i skutere, a realizacija obavljenih razgovora očekuje se posle Sajma.

Veoma je bio posećen i štand SIGMA PROMET, na kojem ističu da izložene proizvode nisu prodavali, ali je obavljeno više od 20 sastanaka sa potencijalnim poslovnim partnerima zainteresovanim za prodaju njihovih proizvoda u našoj zemlji, ali i u inostranstvu. To je i bio cilj njihovog nastupa, a očekuju da će poslovni dogovori biti realizovani posle Sajma.

 

 

Zaprati Agroportal znanje je moć na Instagramu 
Lajkuj Agroportal znanje je moć na Facebooku

Štand PANNON SOLAR KANJIŽA, koji je na Sajmu predstavio solarne panele, posetili su predstavnici desetak velikih industrijskih kompanija zainteresovanih za postavljanje solarnih panela, s kojima će se razgovori nastaviti posle Sajma. Za postavljanje solarnih panela na krovovima kuća vladalo je veliko interesovanje, a za kuću površine oko 100 kvadratnih metara ulaganje iznosi oko 5.500 evra.

Svemu ovome dodajemo da je na štandu Original Srbija u Hali 1a, prodato je više od 500 kg pirotskog sira, a samo mladog kačkavalja 100 kilograma.

Foto: J. Bajšanski i M. Berček

Ostavite komentar