Stručni i poslovni skupovi obeležili su Poljoprivredni sajam

 

U Kongresnom centru „Master“, ali i na štandovima izlagača 89. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu održani su brojni stručni i poslovni skupovi – Dan Mađarske sa Biznis forumom i B2B susreti, AgroB2Bsusreti, Dan voćara, Dan žitara, Dan stočara, IPARD dan,  Veče šampiona…

 

 

ČITAJTE I: Poljoprivredni sajam zatvorio svoje kapije – nadmašena sva očekivanja

 

 

 

 

Skupove su organizovali Mađarska, Ambasada Holandije, Italijanska agencija za spoljnu trgovinu ICE, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu vodoprivredu i šumarstvo, Privredna komora Vojvodine, brojna udruženja i kompanije…

U hali „Master“ održani mnogobrojni stručni i naučni skupovi

Stručne komisije, koje okuplja i angažuje Novosadski sajam čine ugledni profesori s fakulteta i instituta u Srbiji i inostranstvu, su od februara vrednovale kvalitet u 30-tak robnih grupa.

Nagrada „Petar Davidović“ uručena je Đorđu Simoviću, novinaru Radio Novog Sada – RTV

Ocenjivanje je završeno tokom priredbe, a u četvrtak, 26. maja na Večeri šampiona najboljima su uručena priznanja – nekoliko specijalnih, Novinarska nagrada Novosadskog sajma „Petar Davidović“, priznanje „Najbolji u agrobiznisu“ ali i Veliki šampionski pehar sa titulom Apsolutnog lidera kvaliteta 89. međunarodnog poljoprivrednog sajma.

 

 

Zaprati Agroportal znanje je moć na Instagramu 
Lajkuj Agroportal znanje je moć na Facebooku

Jednoglasnom odlukom članova stručne komisije Sajma, zvanje apsolutnog lidera kvaliteta 89.  međunarodnog  poljoprivrednog  sajma  u  Novom  Sadu,  ponela  je  kompanija PATENT CO DOO, Mišićevo – za najviše korporativne standarde kvaliteta.

Nagrada „Petar Davidović“ je uručena Đorđu Simoviću, novinaru Radio Novog Sada – RTV.

 

Ostavite komentar