Na Sajmu pojedinačno i kolektivno

O velikom interesovanju za najveću priredbu Novosadskog sajma svedoče prijave brojnih izlagača iz Srbije i inostranstva, kao i najavljeni kolektivni nastupi.

Dolazak na Sajam su do sada potvrdili izlagači iz Srbije i još 18 zemalja – Mađarske, Italije, Češke, Holandije, Španije, Turske, Belgije, Indonezije, Hrvatske, Severne Makedonije, Slovenije, Danske, Rumunije, Poljske, Bugarske, BiH, Crne Gore, Austrije…

 

 

ČITAJTE I: Novi Sad: Cena ulaznice za Poljoprivredni sajam ista kao prošle godine

 

 

 

 

Pored samostalnih nastupa, izlagači iz nekoliko zemalja svoju privredu predstaviće na kolektivnim  izložbama, a tako će nastupiti privrednici iz Mađarske, Češke, Italije, Holandije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Španije, Indonezije, a prvi put objedinjeno će nastupiti i privrednici iz Maroka.

Međunarodni poljoprivredni sajam će biti održan od 21. do 27. maja. Zemlja partner je Mađarska, Generalni sponzor Globos osiguranje, Banka partner je Banka Poštanska štedionica, a Zlatni sponzor Al Dahra.

 

 

Zaprati Agroportal znanje je moć na Instagramu
Lajkuj Agroportal znanje je moć na Facebook 

Posetioce sa kupljenim ulaznicama očekuju vredni pokloni – dva traktora, prikolica, prskalica i rasipač.  Darodavci su Agropanonka, MBV i KITE DOO.

Foto: J.B.

 

Ostavite komentar