Nastup kompanije KITE DOO na Poljoprivrednom sajmu: Od traktora, kobajna, priključnih mašina do „Agronomije“

 

Zvanični John Deere diler i serviser na tržištu Srbije, kompanija KITE DOO Novi Sad, će tokom 89. međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu svoje eksponate izložiti na površini od  preko 1.800 kvadratnih metara.

 

 

ČITAJTE I: Crédit Agricole banka na 89. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu

 

 

 

U okviru ponude traktora, verovatno vodećeg i svakako napopularnijeg svetskog proizvođača poljoprivredne mehanizacije, kompanije John Deere, na KITE DOO štandu će biti izloženi modeli traktora serija 5D, 5E, 6B 6M, 6R i 8R raspona snage od 45 KS – 340 KS kao i John Deere univerzalni  žitni kombajni i sa aksijalnim i sa tangencialnim sistemom izvršaja, serija W, S i T, prskalice i balirke, sejalice, John Deere mašine za održavanje travnatih površina, a sa akcentom na ponudu najsavremenijih tehnoloških rešenja  i koncept precizne poljoprivrede.

 

Naravno, biće prikazane i mašine  čuvene kompanije JCB – pionira u oblasti proizvodnje teleskopskih manipulatora,  priključne mašine i oruđa eminentnih svetskih  proizvođača kao što su:  KUHN, ALPEGO, SIPTEK, JOSKIN, IRRIMEC, DEGENHART, GERINGOFF.

U cilju diversifikacije, ističe se ponuda šumskih zglobnih traktora, izuzetne snage i okretnosti, slovačkog proizvođača LKT.

Pored mašina i opreme u ponudi su i originalni rezervni delovi i oprema, usluge ovlašćenog servisa i opcije produženog garantnog roka.

U oviru sektora “Agronomija“ spremne su ponude semena, mineralnih hraniva, sredstava za zaštitu bilja, kao  i susreti sa partnerima u oblasti trgovine merkantilnim robama.

Pripremljene su i specijalne sajamske pogodnosti pri kupovini, ponude finansiranja putem poslovnih banaka, prvenstveno OTP banke i OTP Leasing-a.

Uprkos krizi izazvanoj Korona virusom, u protekle dve godine kompanija KITE DOO  nije prekidala saradnju sa sa Novosadskim sajmom i učestvovala je na svakom dosadašnjem virtuelnom sajmu, kao i na 88. međunarodnom poljoprivrednom sajmu, koji se održao u tradicionalnom formatu u septemburu 2021. godine.

 

 

 

Zaprati Agroportal znanje je moć na Instagramu
Lajkuj Agroportal znanje je moć na Facebook

Kompanija KITE DOO  je uvek bila darodavac u nagradnoj igri Novosadskog sajma, što je slučaj i ove godine, te je i ovog puta za srećnog posetioca namenjen traktor John Deere 5045D.

Činjenica da je kompanija KITE DOO deo sajamske priredbe u godini kada je Mađarska zemlja partner, dodatno obavezuje KITE DOO da kao kćerka mađarske korporacije KITE Zrt., doprinese uspešnosti ovogodišnje sajamske priredbe.

 

Ostavite komentar