Novembarski susreti na Sajmu turizma

 

Međunarodni sajam turizma će na Novosadskom sajmu biti održan u novom, jedinstvenom terminu – od 17. do 19. novembra.

Okupiće agencije, organizacije, turoperatore, hotele, banje, terme, mali proizvođači hrane i pića… Do sada su se prijavili izlagači iz Turske, Hrvatske, BiH, Slovenije, Mađarske, Crne Gore, Bugarske, Rumunije i Srbije.

 

 

ČITAJTE I: Novosadski salon vina održaće se 11. i 12. novembra

 

 

 

Posetioce očekuju popusti, aranžmani, informacije o đačkom, omladinskom i medicinskom turizmu, stručni skupovi, B2B sastanci, Gastro izazovi, Poklon-igra za posetioce sa kupljenim ulaznicama… Jedan od segmenata su i Dani karijere – sjajna prilika za susrete onih koji traže posao sa poslodavcima u turističkom sektoru.

U susret Sajmu turizma organizovano je i ocenjivanje kvaliteta turističkih objekata i usluga. Komisije su na terenu, a vrednuju hotele, vile, apartmane, restorane, kafiće, pivnice, vinarije, turističke manifestacije i turističke agencije… Za sada su prijavljeni učesnici iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Crne Gore i Hrvatske.

 

 

Zaprati Agroportal znanje je moć na Instagramu 
Lajkuj Agroportal znanje je moć na Facebook 

 

 

Rezultati ocenjivanja biće poznati do početka 53. međunarodnog sajma turizma. Priznanja će biti uručena na Večeri šampiona, koje se planira za 18. novembar.