POČELE PRIJAVE ZA REGATU VODE VOJVODINE 2020

Javno vodoprivredno preduzeće „Vode Vojvodine“ i ove godine tradicionalno organizuje regatu duž 300 kilometara vojvođanskih kanala. Čuvena regata biće održana dvanaesti put, a svi zaljubljenici u plovidbu moći će da uživaju u periodu od 14. do 23. avgusta u desetodnevnom krstarenju ravnicom.

Prijave su u toku i trajaće do popune mesta, a najkasnije do 10. jula 2020. godine. Obrazac za prijavu može se preuzeti na http://www.vodevojvodine.com/Vesti/Vest/18930-Pocele_prijave_za_Regatu_Vode_Vojvodine_2020 ili lično u JVP „Vode Vojvodine“ Novi Sad, Bulevar Mihajla Pupina 25, treći sprat, kancelarija broj 11, u periodu od 9 – 13 časova. Popunjenu i potpisanu prijavu, sa kopijom plovidbene dozvole potrebno je dostaviti lično, poštom ili skenirano elektronskim putem na adresu mzivkovic@vodevojvodine.rs. Za učešće u regati potrebno je imati registrovano plovilo. JVP „Vode Vojvodine“ podsećaju nautičare da je broj mesta u regati ograničen zbog organizacionih razloga. Više informacija o prijavi može se dobiti i putem telefona 021/48-81-409 ili 021/48-81-583.

Organizacijom regate, JVP „Vode Vojvodine“ želi da promoviše plovne potencijale Vojvodine, plovidbu, nautički turizam, specifične kulturne sadržaje i aktivan odmor u Vojvodini. Regata je istovremeno i jedinstvena prilika da žitelji mesta na obalama reka i kanala aktivno učestvuju u ovom zanimljivom događaju.
J.B.

Ostavite komentar