Poljoprivredni sajam: Najavljeni B2B sastanci

 

Na Novosadskom sajmu, od 18. do 24. septembra, biće održan Međunarodni poljoprivredni sajam, 53. međunarodni sajam lova i ribolova i Sajam ekologije. Učešće predstavnika stranih i domaćih proizvođača i trgovaca hranom i pićem najvaljeno je i na Međunarodnim poslovnim susretima pod nazivom AgroB2B@NSFair.

Organizatori događaja su Evropska mreža preduzetništva u Srbiji – Biznis inkubator Novi Sad, Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije, a susret će biti održan  Kongresnom centru „ Master“ u ponedeljak, 20. septembra.

Cilj AgroB2B@NSFair sastanaka je podsticanje poslovne saradnje, kao i dodatna podrška kompanijama u okviru razmene znanja i tehnologija – posebno u unapređenju konkurentnosti, kroz zajedničko učešće u evropskim i nacionalnim programima i fondovima.

Online rok za prijavu na Međunarodne poslovne susrete,  AgroB2B@NSFair je 16. septembar. Prijava za učešće se nalazi na linku: http://agrob2b2021.talkb2b.net/

 Za učestvovanje na događaju, kotizacija se ne naplaćuje, a učesnici sami obezbeđuju ulaznicu za Sajam i pokrivaju eventualne troškove prevoza i smeštaja u Novom Sadu.

Ostavite komentar