Poljoprivredni sajam u Novom Sadu od 18. do 24. septembra

Sa nadom da će epidemiološka situacija to i dozvoliti, Novosadski sajam priprema 88. međunarodni POLJOPRIVREDNI SAJAM, od 18. do 24. septembra.

Priredba bi trebalo da bude održana u halama i na otvorenom prostoru Sajmišta, kao i u Kongresnom centru „Master“, saopšteno je iz Novosadskog sajma.

Kontinuitet održavanja sajmova posvećenih agro-biznisu Novosadski sajam je održao upravo organizovanjem prvog virtuelnog Poljoprivrednog sajma, na platformi ExpoOnline.rs koju je kreirao kao novi prostor delovanja i višestrukog povezivanja kompanija, institucija i pojedinaca.

Virtuelni sajam je osmišljen, ne kao zamena već kao dopuna Međunarodnog poljoprivrednog sajma i kao takav, tradicionalno organizovanom sajmu, za koji se nadamo da će biti održan u bezbednom i sigurnom okruženju, trebalo bi da bude snažna podrška.

Poslednji sajam koji je održan u standardnom formatu bio je 86. međunarodni  poljoprivredni sajam. Na njemu je nastupilo 1.518 izlagaca koji su predstavili robu i usluge iz 61 države. Ova izliožba imala je i Zemlju partnera i Zemlju prijatelja. Te dve titule u 2019. nosili su Italija i Tunis. Tokom sedam dana, kroz kapije Novosadskog sajma prošlo je 140.000 posetilaca.

Ostavite komentar