Poljoprivrednici, proveravajte redovno eSanduče radi brže isplate sredstava

 

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede poziva poljoprivredne proizvođače koji su podneli zahtev za podsticaje putem portala ePodsticaji da redovno proveravaju svoje eSanduče na portalu eUprave (https://euprava.gov.rs/),  kako bi prihvatili rešenja, koja na taj način postaju pravosnažna i izvršna, što omogućava isplatu sredstava.

 

 

ČITAJTE I: Nastavak pregovora o dodatnom finansiranju Projekta konkurentne poljoprivrede Srbije

 

 

Neophodno je da poljoprivredni proizvođači prihvate i preuzmu Rešenje o usvajanju zahteva za subvencije koje je isporučeno u njihovo eSanduče i, ukoliko nemaju primedbe, odreknu se prava na žalbu saglasno Uputstvu za odustanak od žalbi. Na taj način sredstva će biti brže isplaćena na korisnički račun prijavljen u elektronski Registar poljoprivrednih gazdinstava.

Uputstvo za odustanak od žalbi – ePodsticaji

 

Zaprati Agroportal znanje je moć na Instagramu 

Lajkuj Agroportal znanje je moć na Facebook 

 

 

 

Za sve dodatne informacije korisnici se mogu obratiti na kontakt telefone Uprave za agrarna plaćanja 011/30-20-100, 011/30-20-101 i 011/30-20-118 ili 0800/106-107, svakog radnog dana od 7:30 do 15:30 časova, kao i na zvaničnoj veb prezentaciji Uprave za agrarna plaćanja na adresi https://uap.gov.rs/#kontakt  i na zvaničnoj veb prezentaciji eAgrar, na adresi https://eagrar.gov.rs.

Izvor: Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede