Poziv za nastup na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu od 21-27. maja 2022. godine

 

U okviru  Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu koji se održava od 21- 27. maja 2022. godine  Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u saradnji sa Serbia Organikom organizuje Izložbu organskih proizvoda, proizvoda sa oznakom geografskog porekla, proizvoda sa oznakom srpski kvalitet i zanatskog piva, koja će se održati u Hali 1a. Izložba organskih proizvoda se organizuje od 2011. godine i ima za cilj promovisanje organskih prozvoda i proizvođača široj javnosti.

Proizvođači/preduzeća i udruženja  proizvođača imaju mogućnost da bez finansijske naknade dobiju na korišćenje izložbeni prostor za izlaganje i promociju svojih proizvoda na izložbi.

 

 

ČITAJTE I: EU ustanovila nagrade za najbolje u organskoj proizvodnji

 

 

 

Na izlagačima je da sami organizuju uređenje, odnosno brediranje štanda koji dobiju na korišćenje. i da obezbede prisustvo  svojih predstavnika na štandu tokom svih 7 dana trajanja sajma.

Uslov za besplatno učešće organskih proizvođača/preduzeća na pomenutoj izložbi jeste da imaju sklopljen ugovor sa jednom od ovlašćenih kontrolnih organizacija i da za svoje proizvode poseduju važeći sertifikat.

Za izlaganje sredstva za zaštititu i ishranu billja/oplemenjivača zemljišta  uslov je da se ona nalaze na Listi sredstava za ishranu bilja i oplemenjivača zemljišta  i  Listi sredstava  za zaštitu bilja koja su dozvoljena za upotrebu u organskoj proizvodnji.

 

Zaprati Agroportal znanje je moć na Instagramu 
Lajkuj Agroportal znanje je moć na Facebooku
 
 

Broj izlagača je ograničen,  pa ukoliko ste zainteresovani, svoje učešće na ovoj izložbi možete da prijavite do 15. aprila na imejl: office@serbiaorganica.org

Izvor: Serbia organica

Ostavite komentar