Tehnički problemi produžili Expoonline

Povodom tehničkih problema koji su onemogućili normalno održavanje online Međunarodnog poljoprivrednog sajma, Novosadski sajam se saopštenjem obratio svim izlagačima, posetiocima i medijima.
-Uz apsolutnu zahvalnost za podršku i poverenje koje ste ukazali Novosadskom sajmu, izvinjavamo se zbog svih tehničkih problema na platformi expoonline.rs. Usled korelacije faktora i drastičnog pada performansi renomiranog evropskog data centra, na koji smo tehnički oslonjeni, kao i istovremenog velikog interesovanja i broja posetilaca, došlo je do pada performansi platforme.

Novosadski sajam će produžiti Međunarodni poljoprivredni sajam i posle 18. decembra, a trajaće dok ne budu realizovani svi programski segmenti.

Zbog toga Međunarodni poljoprivredni sajam u onlajn izdanju traje do 14. marta 2021. godine.

Konferencije, vebinari, promocije i prezentacije održavaju se do srede 23. decembra, biće ih više od 50 i emituju se uživo. Posle tog datuma, a do 14. marta, ostaju vidljive za odloženo gledanje, a i svi ostali sadržaji dostupni na platformi.

Stotinu osamdeset četiri izlagača predstavlja proizvode i usluge iz osam zemalja, Češke, Holandije, Hrvatske, Italije, Mađarske, Turske, Španije i Srbije. Pripremljeni su popusti i akcije, za posetioce. Na Izložbi stoke nastupa 31 odgajivač iz Srbije. Promovišu se najbolje ocenjeni proizvodi i usluge u 2020. godini. Direktan kontakt izlagača i posetilaca omogućen je video i audio (telefonskim) pozivom, četom i mejlom. Poslovna publika ima mogućnost zakazivanja B2B sastanaka sa izlagačima. Posetioci i izlagači sreću se u realnom vremenu, u unapred dogovorenom terminu. Poseta Sajmu je besplatna, potrebna je samo registracija na adresi expoonline. rs.

Za posetioce je organizovana Poklon igra u kojoj je premija traktorska kosačica John Deere, darodavca KITE DOO. Pravila učešća u Poklon igri su na adresama: sajam.net, expoonline.rs, kao i na profilima Novosadskog sajma na svim društvenim mrežama.

Šta je potrebno da uradite ako želite da učestvujete?

Registrujte se na www.expoonline.rs kako biste mogli da posetite online izdanje Sajma do 23. decembra, do kada je produženo trajanje virtuelnog Poljoprivrednog sajma.

Podelite objavu sa profila Novosadskog sajma o Poklon igri na svom Facebook profilu i stavite da bude public/javno.

Pozovite prijatelje da vašu objavu podele.

Pobednik je vlasnik profila čija objava najviše puta bude podeljena, do 13 časova u sredu, 23. decembra.

Dobitnika nagrade ćemo proglasiti istog dana u 15 časova!

Generali Osiguranje Srbija je Generalni sponzor prvog onlajn izdanja Međunarodnog poljoprivrednog sajma, Češka Republika je Zemlja partner, a Al Dahra Zlatni sponzor.

Sajam su podržali Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo i Grad Novi Sad.

J. Bajšanski

Ostavite komentar