Uručena četiri Velika šampionska pehara

 

Na ocenjivanju kvaliteta organizovanom povodom Sajma lova i ribolova i Sajma ekologije Velike šampionske pehare osvojili su JP Vojvodinašume, Petrovaradin i Grof MBM, Petrovac na Mlavi i Ana Jezdimirović, Novi Sad.

 

 

ČITAJTE I: Reciklažno ostrvo, ekologija i nauka…

 

 

Vojvodinašume su Velikim šampionskim peharom nagrađene za vrhunski kvalitet ocenjenih eksponata i izuzetno zapažen nastup na Novosadskom sajmu. Još jedno takvo priznanje su dobile kao znak zahvalnosti za višedecenijski, izuzetan partnerski odnos, dok je Branislav Stankov, izvršni direktor za lovstvo i ribarstvo JP Vojvodinašume, nagrađen Poveljom Novosadskog sajma za dugogodišnju saradnju i pomoć u organizaciji Međunarodnih sajmova lova i ribolova.

Sa Velikim šampionskim peharom sa Novosadskog sajma odlazi GROF MBM, Petrovac na Mlavi, koje im je pripalo za veoma visok kvalitet ocenjenih eksponata i izuzetno zapažen nastup na Novosadskom sajmu. Ana Jezdimirović je dobitnik Velikog šampionskog pehara za vrhunski kvalitet prirodnih kozmetičkih proizvoda. Peharom Novosadskog sajma odlazi u Dečane, Srpskom pravoslavnom manastiru Visoki Dečani – za vrhunski kvalitet kozmetičkih proizvoda na bazi tamjana. Dobitnik Povelje Novosadskog sajma je Najbolje iz prirode, Kragujevac – za ukupan prikaz fitopreparata, a Plakete Royal Balm Kozmetika, Jablanica – za ukupan kvalitet ocenjenih kozmetičkih proizvoda.

 

 

 

Zaprati Agroportal znanje je moć na Instagramu 
Lajkuj Agroportal znanje je moć na Facebooku

Diploma sa posebnim priznanjem uručena je Lovačkom savezu Republike Srpske u Bijeljini za Banjalučkom velesajmu i Humanitarnoj organizaciji “Čepom do osmeha”, Novi Sad.

Na svečanosti u Kongresnom centru “Master” uručene su i brojne Velike zlatne i Zlatne medalje.

Izvor: Novosadski sajam

 

Ostavite komentar