Veče šampiona kao kruna Poljoprivrednog sajma

 

Na 90. međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, sinoć je održano Veče šampiona na kojem su dodeljeni šampionski pehari, priznanja za najbolje u agrobiznisu, novinarska nagrada Novosadskog sajma „Petar Pera Davidović“ kao i Veliki šampionski pehar sa titulom apsolutnog lidera kvaliteta.

 

ČITAJTE I: Plakete, medalje i pehari za stočare

 

 

Zbog jubilarnog Poljoprivrednog sajma, ove godine su dodeljena dva Velika šampionska pehara. Pobednici ovogodišnje agrarne smotre koji su poneli titulu apsolutnog lidera kvaliteta su: Institut za ratarstvo i povrtarstvo Novi Sad i Viva Kompani iz Republike Srpske koja se bavi preradom voća i povrća.

 

 

Zaprati Agroportal znanje je moć na Instagramu

Lajkuj Agroportal znanje je moć na Facebook 

 

 

 

Generalni direktor Novosadskog sajma, Slobodan Cvetković pozdravio je prisutne i čestitajući dobitnicima nagrada, poželeo da i dalje ostanu najbolji u svojim oblastima poljoprivrede i da im ova prestižna priznanja budu dodatna referenca u dalje poslovanju.

Dodeljeno je ukupno 20 velikih pehara, 9 specijalnih priznanja, a za titulu najboljih u agrobiznisu uru;eno je 34 pehara i jedna diploma sa posebnim priznanja.